Suport pentru telefonul mobil

Iti place sa iti tii mobilul in pat ca sa il poti inchide repede dimineata?

Si eu faceam la fel, pana am aflat ca e periculos pentru sanatate. Radiatiile emise de telefonul mobil sunt posibil cancerigene si cel mai periculos este sa-l tinem aproape de corp sau cap, deoarece chiar si o conversatie de cateva minute modifica undele electromagnetice normale ale creierului.

O solutie este sa ai un mic buzunar de pat (vezi aici: https://fdmine.wordpress.com/2012/05/28/buzunar-de-pat-fara-cusaturi/), ca sa nu dormi chiar cu mobilul langa perna…

Eu, pentru ca am deja buzunar si l-am umplut cu altceva, folosesc un toc de mobil vechi, pe care pur si simplu l-am agatat fara nici o cusatura, desi se poate folosi un ac de siguranta functie de model, ca sa nu cada tocul.

Do you like to sleep with your phone in bed so that when it rings in the morning you can turn it off quickly?

So did I, before I found out that it’s not healthy, due to radiations. That’s why it’s good to have a pocket hung on the bedframe (you can see it better here: https://fdmine.wordpress.com/2012/05/28/buzunar-de-pat-fara-cusaturi/). Personally I use an old phone case that I simply hung there. Depending on your case model, you can use a safety pin and pin the case to the matress if it tends to fall.

Cand vreau sa scot repede mobilul, trag de broscutza 🙂

Bineinteles, daca ai un mobil mai mare, cum ar fi un smartphone, va trebui sa folosesti un toc de smartphone, pe care in prinzi tot cu un ac de siguranta, sau chiar doua unite:)

De asemenea am auzit ca exista huse speciale antiradiatii care reduc cu aproximativ 2 treimi cantitatea radiatiilor nocive. Acestea pot fi cumparate de pe internet si costa intre 30 si 50 de dolari.

In timpul noptii, tot pentru reducerea radiatiilor, este bine sa pui mobilul pe modul „avion”.

Daca ti-a placut acest articol da-mi un like.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s